Fam. Saedt


Vader en Moeder Saedt grondleggers van de autoscooter met huidige eigenaars Henk en Marijke Saedt. Deze foto is gemaakt in Mook begin 1980.

 


Deze foto is ook gemaakt in Mook begin 1980.

 


Leo Saedt in Nijmegen bij het station. Toendertijd werden de aanhangers op wagons vervoerd.

 


Crosley met woonwagen ergens in het Montferland gemaakt in de jaren 50.

 


Luchtschommels van opa in de jaren '50.

 


Het oude wagenpark van de autoscooter. De Mack, een  mercedes vrachtwagen en een Mercedes truck. Dit was in de jaren '60.

 


Henk Saedt met de vloeren trailer. Een van de eerste luchtgeveerde trailers van DAF. Foto gemaakt eind jaren 60.

 


Leo Saedt met Reo truck met tailer waarin de draaimolen geladen was in de eind jaren '40 op de Waalbrug in Nijmegen. Toen kon men nog op de Waalbrug stil gaan staan om een foto te maken.

Heel de familie Leo Saedt bij het 25 jarig jubileum te Westervoort in 1975.

 


Dit is een Mack legerwagen voor transport van de autoscooter. Deze truck liep op benzine en het verbruik was 1 liter op 1,5 km. Gekocht in 1950.

 


Mack ook bij het station in Nijmegen.

 


De Luchtschommels (8 boten) van G. Saedt, mijn opa, in de jaren '50 in Westervoort.

 


Draaimolen gekocht in 1937 door mijn grootvader G. Saedt op de eerste kermis in Oene in de achterhoek met op de foto grootvader en grootmoeder en het paard welke de draaimolen rondtrok. Toen was er nog geen stroom aandrijving. De draaimolen word nu geexploiteerd door Raymond Saedt.

 


Gereed voor vertrek naar de volgende kermis. Mack met aanhanger. Deze foto is gemaakt aan de Zaanenlaan in Haarlem noord in de eind jaren '60.

 


Henk en zusje Marian op  schoot van oom en tante. Deze foto is op de trap van de woonwagen van grootvader omstreeks 1947 gemaakt.